Acties

Kleine of grote privé kluis?sss
Ga snel naar onze webshop voor spectaculaire acties uit ons kluizen assortiment. wij beschikken over de grootste voorraad in Nederland en leveren razendsnel aan uw voordeur. Uiteraard bent u vrij om bij een van onze DLC beveiligers langs te gaan voor uitgebreid advies, en kiest u daar uit het ruime assortiment. Vaak loont een advies, immers koopt u een kluis voor het leven. de hiernaast getoonde modellen zijn slechts een voorbeeld. Er is een enorm assortiment beschikbaar en zelfs maatwerk kunnen we leveren. Vraag uw specifieke wensen aan via het contactformulier.
Wilka super veiligheid-profielcilindersss
Met de Wilka DLC veiligheids cilinder koopt u niet alleen een bescherming voor uw huis, maar heeft u ook controle over wie waar wel en niet in mag komen. Vele variaties in sluitsystemen zijn op maat leverbaar, en alles uit eigen voorraad. (dus nagenoeg geen levertijden). Een hoofdsleutel die overal op past, en een subniveau naar eigen wens voor uw personeel of kinderen of wie dan ook. Van erg eenvoudig tot zeer geavanceerd: uw veiligheid is onze wens.
MASTERLOCK Space Safesss
Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het bewaren en beschermen van persoonlijke kostbaarheden tegen snelle diefstal door onbevoegden. Een Praktische beveiligingsoplossing voor reizen, voor het bewaren van oa. Mobiele telefoon, hotel sleutel, kleine bedragen contant geld, MP3-spelers, etc. Of bijvoorbeeld tijdens vrije tijd: •in het zwembad •tijdens het wandelen •kamperen •reizen •sporten GA SNEL NAAR ONZE WEBSHOP VOOR EEN SUPER ACTIE!!